Nerisa

NERISA is een onafhankelijke investeringsgroep met kantoren in Rotterdam en Luxemburg. Wij zijn als long-term investor dagelijks op zoek naar kansen en mogelijkheden die zich voordoen bij beursgenoteerde ondernemingen en abnormaliteiten op de financiële markten in West-Europa en de VS.

Op de Kop van Zuid zijn onze analisten op de 37e verdieping dagelijks bezig met dynamische ontwikkelingen in de financiële wereld. NERISA staat bekend om haar grondige (financiële) analyses en kritische blik, waarbij de kernwaarden volharding, loyaliteit en creativiteit hoog in het vaandel staan.

Meer weten over dit bedrijf? Schrijf je dan in voor het netwerkdiner op de skillsdag!
NERISA is altijd op zoek naar sterke analisten om haar investment team uit te breiden. Deze analisten kenmerken zich door hun bovengemiddelde academische prestaties, hun scherpe inzicht en sterke sociale vaardigheden. Zij bespreken en beoordelen in wekelijkse meetings de investeringsmogelijkheden en lopende dossiers, waarbij het succes wordt bepaald door een combinatie van complexe analyses en onderlinge samenwerking.