Inhouse day

6 mei 2024

Ontdek onze Inhouse Dag bij Deloitte: een exclusief evenement voor de leden van Skadi. Tijdens deze bijzondere dag krijg je een dieper inzicht in de visie en werkwijze van Deloitte, ontwikkel je praktische vaardigheden in een interactieve case, ontmoet je wellicht toekomstige collega’s, en ontdek je stages en traineeships. Schrijf je snel in en laat je verrassen door wat deze Inhouse Dag te bieden heeft!

De Inhouse Dag is op basis van CV-selectie. De aanmeld-deadline hiervoor is 23 april 23:59 uur.

Programma

13:15 – 13:30: inloop
13:30 – 14:00: presentatie over Deloitte
14:00 – 15:30: case
15:30 – 16:00: rondleiding Deloitte
16:00 – 17:30: borrel

Waarom meedoen aan een inhouse dag als student?

1. Toekomstige stages of banen: Tijdens een inhouse dag krijg je de kans om meer te weten te komen over het bedrijf, de bedrijfscultuur en de carrièremogelijkheden die ze bieden.Als je een positieve indruk achterlaat tijdens de inhouse dag, vergroot je mogelijk je kansen op toekomstige stages of banen bij het bedrijf.

2. Netwerken: Inhouse dagen bieden uitstekende netwerkmogelijkheden. Je ontmoet medewerkers, recruiters en mogelijk andere studenten die geïnteresseerd zijn in hetzelfde bedrijf. Deze contacten kunnen van onschatbare waarde zijn bij het zoeken naar stageplaatsen of werkgelegenheid in de toekomst.

3. Bedrijfscultuur en waarden: Je krijgt inzicht in de bedrijfscultuur, waarden en werkomgeving van het bedrijf. Dit helpt je te bepalen of de organisatie overeenkomt met jouw eigen waarden en carrièredoelen.

4. Praktische ervaring: De inhouse-dag omvat een praktische casestudy waarbij je de kans krijgt om te werken aan echte zakelijke problemen. Dit geeft je waardevolle hands-on ervaring en een idee van de werkzaamheden die Deloitte verricht.

5. Zelfvertrouwen en communicatieve vaardigheden: Het deelnemen aan inhouse dagen kan je zelfvertrouwen vergroten en je communicatievaardigheden verbeteren. Dit is nuttig voor sollicitatiegesprekken en professioneel succes.