Network day

7 mei 2024

Op deze dag staat netwerken centraal. Samen met andere leden van Skadi en Laga kun jij tijdens de bedrijvenmarkt een praatje maken met de bedrijven die jou aanspreken. Na afloop kun je blijven borrelen en in de avond staan verschillende diners op het programma waar geselecteerde studenten onder het genot van een hapje en een drankje misschien wel de stap richting hun toekomstige werkgever zetten.

Programma

Nader te bepalen.

Waarom meedoen aan een Netwerkdag als student?

1. Carrièremogelijkheden: Network Days bieden de kans om in contact te komen met potentiële werkgevers. Bedrijven die aanwezig zijn, kunnen stages, banen en traineeships aanbieden. Het is een kans om je cv te verbeteren en te solliciteren op vacatures.

2. Informatie verzamelen: Je kunt waardevolle inzichten opdoen over verschillende bedrijven en industrieën. Deze informatie kan je helpen bij het kiezen van een carrièrepad dat aansluit bij je interesses en vaardigheden.

3. Netwerken: Het opbouwen van een netwerk is essentieel in de professionele wereld. Tijdens een Network Day kun je contact leggen met professionals, alumni en medestudenten. Deze contacten kunnen in de toekomst waardevol zijn voor je carrière.

4. Loopbaanadvies: Tijdens een Network Day kun je spreken met professionals die bereid zijn om advies te geven over je loopbaan. Je kunt meer te weten komen over de diverse mogelijkheden die er zijn op de arbeidsmarkt. Dit kan je helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen over je toekomstige carrière.

5. Inspiratie en bewustwording: Het ontmoeten van succesvolle professionals en horen over hun carrièrepaden kan inspirerend zijn. Het kan je motiveren om je eigen doelen na te streven en jezelf verder te ontwikkelen.