Skills day

De finale dag van deze week staat in het teken van het ontwikkelen van de skills die je nodig hebt om jouw droombaan binnen te slepen. Tijdens verschillende workshops wordt jouw CV onder de loep gelegd, leer jij het geheim achter het perfecte LinkedIn profiel, maak je een professionele foto en leer jij nog meer handige tools.

Programma:

11:00 – 13:00 Case Solve Consulting

13:00 – 15:00 LinkedIn fotoshoot

15:00 – 17:00 Case Stichting De Verre Bergen

17:30 – 21:00 Borrel en aansluitend diner Nerisa

Uitleg case: Stichting De Verre Bergen laat je in deze sessie kennismaken met impact investering. Je krijgt een maatschappelijk vraagstuk voorgelegd waar je in korte tijd een plan voor ontwikkelt. Welke aspecten van het vraagstuk moet je daarbij overwegen? Hoe zorg je dat jouw oplossing impact maakt én efficiënt wordt uitgevoerd?

 

Als je jouw analytische en zakelijke skills wilt inzetten voor de stad van groen en wit, dan ben je bij SDVB aan het goede adres. SDVB is een filantropisch vermogensfonds. We zetten durfkapitaal in om Rotterdam en de Rotterdammers op hele concrete manieren sterker te maken. Dat doen we niet alléén met geld, maar ook met capacity building. Ons team zet de uitvoeringsorganisaties op en/of versterkt deze. We jagen methodisch werken en procesverbetering aan om het sociale rendement van programma’s te vergroten. Proces- en effectonderzoek, fusies, overnames, dataverzameling en kostenmodellen zijn bijvoorbeeld onderdeel van onze werkwijze.