Skills day

Deze dag is een springplank naar jouw professionele toekomst, met exclusieve workshops van PageGroup en Clever Republic. Leer van de marktleider PageGroup hoe je een carrière in recruitment consultancy vormgeeft en ervaar bij Clever Republic de impact van strategische data-analyse. Deze dag is speciaal ontworpen om je voor te bereiden op een bloeiende carrière met praktische vaardigheden en inzichtelijke kennis. Mis deze kans niet om je professionele toekomst naar een hoger niveau te tillen!

Beide workshops zijn op basis van CV-selectie. De aanmeld-deadline voor de workshop van Clever Republic is 23 april 23:59 uur en is inmiddels verstreken. De aanmeld-deadline voor de workshop van PageGroup is 30 april 23:59 uur.

 

Programma:

11:00-13:00 uur – Workshop van Page Group

14:00-16:00 uur – Workshop van Clever Republic

Workshop Page Group

Ontdek PageGroup en haar label PagePersonnel: een wereldwijde marktleider in consultancy recruitment, waar je een vliegende start kan maken in een commerciële carrière! Klaar om de controle over je toekomstige carrière te nemen? Neem deel aan de inzichtelijke workshop van Page Group en verken de wereld van High Level Recruitment Consultancy. Bovendien maak je kennis met PageGroup als TOP-werkgever. PageGroup bestaat uit 4 labels, waaronder PagePersonnel, die de workshop zal verzorgen. Met bijna vier decennia aan uitmuntende ervaring in de recruitment industrie heeft het bedrijf brede erkenning gekregen van zowel klanten als kandidaten over de hele wereld. PagePersonnel biedt aantrekkelijke carrièremogelijkheden en een langdurig leer- en ontwikkelingsprogramma.

Deze workshop is speciaal ontworpen voor ambitieuze bachelor- en masterstudenten met een interesse in het consultancy/commerciële werkveld die hun toekomstige carrière actief vorm willen geven. Mis deze kans niet om jezelf uit te rusten met waardevolle inzichten en het potentieel van Recruitment Consultancy te verkennen bij een van de grote spelers op de markt.

Workshop Clever Republic

Clever Republic is een jong consultancybedrijf dat opereert in de snelgroeiende Data Intelligence markt. Clever Republic is een Republiek van gelijkgestemde professionals met een duidelijke visie op het gebruik van data in organisaties. Door strategie, data, mensen, processen en technologie met elkaar te verbinden zorgt Clever Republic ervoor dat klanten meer waarde te halen uit data.

Clever Republic organiseert een workshop waar strategie en data samenkomen. ‘Niet lullen maar poetsen’: bij deze interactieve workshop gebruik je je hersenen én je handen! Tijdens de workshop leer je wat data-gedreven organisaties succesvol maakt en hoe je de data, mensen, processen en technologie van een organisatie met elkaar kan verbinden.